Καινούργια Βιολιά & Βιόλες

Νεο Βιολι #108.01

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Το χρυσόκαφεκόκκινο βερνίκι , διάφανο και βαθύ, αντικατοπτρίζει όλες τις λεπτομέρειες του σπάνιου σφένδαμου. Το μοντέλο σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Καραογλάνη . Κομψές γωνίες σε απόλυτη αρμονία με τα άψογα σκαλισμένα f-holes και scroll . Η απίστευτη δύναμη του τόνου και η τεράστια παλέτα των ηχοχρωμάτων και της εκφραστικότητας , κάνουν αυτό το βιολί ένα έξοχο όργανο

Τιμή : Επικοινωνήστε μαζί μας

Νεο Βιολι #108.02

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Ζεστός “κρεμώδης” ήχος , γεμάτος ξύλο και χρώματα , είναι αυτό που ο μουσικός παίρνει από αυτό το μοναδικά σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Καραογλάνη βιολί. Κόκκινο καφέ σκιές σε χρυσοκίτρινο “ground” βερνίκι λαδιού. Ένα πανέμορφο 352mm βιολί, με χαρακτηριστικά “στενή μέση”.

Τιμή: Επωλήθη

Νεο Βιολι #108.03

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Βασισμένο σε μοντέλο Strad  αυτό το βιολί έχει “παλαιωμένο” βερνίκι λαδιού. Παρόλο που το έλατο του καπακιού έχει χαρακτηριστικά φαρδιά νερά , η δύναμη και η ποιότητα στη μεσαία και φυλή περιοχή είναι απίστευτη. Πολύ εύκολο στο χειρισμό, είναι πραγματικά απόλαυση να παίζει κανείς σ’ αυτό το όργανο.

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζι μας

Νεο Βιολι #108.04

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Φτιαγμένο σε μοντέλο του Δημήτρη Καραογλάνη,  έλατο με μεσαία προς στενά νερά και όμορφη πλάτη με βαθιές ιδιαίτερες φιγούρες. F-holes και γωνίες ιδιαίτερης κομψότητας. Αυτό το βιολί έχει ένα πολύ εύπλαστο καθαρό τόνο, με απόλυτη ισορροπία σε όλες τις περιοχές , και άμεση ανταπόκριση στις επιθυμίες του εκτελεστή.

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζι μας

Νεο Βιολι #108.05

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Αυτό είναι ένα βιολί με “λαμπερό” γεμάτο χρώματα ήχο , τρομερή δύναμη ,τόσο εύκολο να το παίξει κανείς αλλά τόσα πολλά να ανακαλύψει, ακόμη το καπάκι είναι από έλατο με βαθιά χειμωνιάτικα νερά, και η πλάτη από ένα κομμάτι πολύ ιδιαίτερο σφένδαμο. Όμορφο βαθύ βερνίκι λαδιού , χρυσό με κόκκινες σκιές. Ένα πραγματικά  Σολίστικο όργανο.

Τιμή: Επωλήθη

Viola Instruments

Νεα Βιολα #108.06

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Μια βιόλας 415mm σε μοντέλο του Δημήτρη Καραογλάνη .Το υπέροχο χρυσόκαφεκόκκινο βερνίκι λαδιού, φέρνει στην επιφάνεια όλη την ομορφιά από το σπάνιο ξύλο της πλάτης, που είναι διακοσμημένο με έβενο στις 2 γωνίες της. Το “κεφάλι” αυτής της βιόλας είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του. Βαθύς κρεμώδης ήχος με απόλυτη ισορροπία σ όλη την έκταση. Δυνατός τόνος γεμάτος ηχοχρώματα. Ένα μοναδικό   έργο τέχνης .

Τιμή: Επωλήθη

Νεα Βιολα #108.07

Κατασκευή Dimitris Karaoglanis

Μια 410mm βιόλα. Ρηχές καμπύλες που φτάνουν ως τις άκρες του οργάνου και F-holes κομμένα με μαστορική δεξιοτεχνία. Το βερνίκι, ζεστό καφεκόκκινο σε χρυσό υπόστρωμα. Το όργανο ανταποκρίνεται με απίστευτη ευκολία με έναν ήχο δυνατό και απόλυτα ισορροπημένο. Ο τόνος του,”sophisticate”, γεμάτος χρώματα και “ξύλο” .

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζί μας

This post is also available in: Αγγλικα