Βιολιά & τσέλο για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές και όχι μόνο

Στο εργαστήριο του Δημήτρη Καραογλάνη εκτός απο τα χειροποίητα όργανα που κατασκευάζονται από τον ίδιο, υπάρχει πάντα ένας μεγάλος αριθμός από χειροποίητα βιολιά και τσέλο για μαθητές και όχι μόνο . Τα όργανα αυτά είναι διαλεγμένα ένα ένα από τον Δημήτρη Καραογλάνη από διάφορα εργαστήρια , που όμως τελειώνουν και  ” στήνονται ” από τον ίδιο.Θα  άξιζε οπωσδήποτε να δείτε κανείς τη συλλογή του εργαστηρίου πριν αποφασίσει την αγορά ενός βιολιού , βιόλας  η τσέλο και να συγκρίνει τη σχέση ποιότητας και τιμής μέλη τα άλλα όργανα της αγοράς . Έπειτα, η αγορά ενός οργάνου απο έναν επαγγελματία κατασκευαστή βιολιών , είναι εγγύηση για τον αγοραστή σε ότι αφορά την ποιότητα και την “τεχνική” υποστήριξη για τα επόμενα χρόνια . Για τις τιμές και μοντέλα επικοινωνήστε με τον Δημήτρη Καραογλάνη. Επικοινωνία 

Μικρά βιολιά και τσέλο για μικρούς μαθητές

Το πιο σημαντικό εκτός από ένα καλό δάσκαλο για τον μικρό μουσικό, είναι να έχει ένα βιολί η τσέλο “στημένα” από ένα μάστορα!
Η αγορά είναι γεμάτη από “φτηνά”  όργανα , κακοστημένα, με άχρηστα μέρη όπως χορδές , καβαλάρηδες , κλειδιά, χορδιέρες που είναι ικανά μόνο να κάνουν “τη ζωή δύσκολη ” για τον μικρό παιδί που αρχίζει τη σπουδή του βιολιού ή του τσέλου. Τα βιολιά και το τσέλο που μπορείτε να αγοράσετε από εμάς “στήνονται” από τον Δημήτρη Καραογλάνη, με σκοπό να κάνουν τη μελέτη του μικρού μουσικού όσο πιο εύκολη και ευχάριστη γίνεται .

Βιολιά  1/8 – 1/4 – 1/2 – 3/4  απο  100 €
Τσέλο.   1/4 – 1/2 – 3/4. Απο 650 €

Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες

violins_sales

This post is also available in: Greek